Je boekhouding jaarrekening administratie goed geregeld in Maastricht.

Jouw boekhouding van A tot Z geregeld voor een vast bedrag per maand? Met een persoonlijke adviseur, bij wie je terecht kunt met al je vragen? Maak kennis met Numbr. Wij verzorgen jouw complete boekhouding in Maastricht en omgeving. Zo heb je geen omkijken meer naar je bedrijfsadministratie en je aangiftes en kun je doen waar je in uitblinkt: ondernemen. Vraag vrijblijvend een offerte aan om vandaag nog ontzorgd te worden.

Boekhouding uitbesteden aan Numbr

Als ondernemer heb je zelf de touwtjes in handen. Er is immers maar één iemand eindverantwoordelijk voor het succes van je onderneming, en dat ben jij. Aan de andere kant komen ook fouten in de administratie of het verkeerd invullen van belastingaangiftes uiteindelijk op jouw bordje terecht. En daarbij: hoeveel passie en energie je ook hebt, uiteindelijk heeft iedere week ook voor jou slechts 168 uren.

Logisch dus dat vrijwel alle succesvolle ondernemers ervoor kiezen hun bedrijfsadministratie uit te besteden bij een boekhouder. Zo houd je tijd over voor waar je passie ligt. Je bent verzekerd van een boekhouding die altijd op orde is en maakt optimaal gebruik van alle belastingvoordelen die er zijn.

Bij Numbr in Maastricht werken we met ervaren boekhouders die gespecialiseerd zijn in alles wat er komt kijken bij een gedegen bedrijfsvoering. Of je nu een eenmanszaak, vof of bv hebt: bij ons krijg je jouw eigen persoonlijke boekhouder, die je voor een vast bedrag per maand ontzorgt en adviseert.

“Het uitbesteden van de boekhouding is voor elke ondernemer een aanwinst. Hierdoor kun je al je tijd, energie en geld investeren in jouw bedrijf.”

Altijd en overal inzicht in je boekhouding

Wij zijn moderne boekhouders. Als geen ander begrijpen wij dat jij je boekhouding uitbesteedt omdat je er zo min mogelijk tijd in wilt steken. Tegelijkertijd wil je wel optimaal inzicht en controle over je financiële prestaties. Daarom verzorgen wij je boekhouding volledig digitaal en slimmer dan ooit. Het aanleveren van documenten hebben we bijvoorbeeld supermakkelijk gemaakt en dankzij de mobiele app en handige dashboards verlies je geen seconde het overzicht.

Boekhouding uitbesteden voor een vast bedrag per maand

Verrassingen achteraf kunnen leuk zijn, maar niet als het over onverwacht hoge kosten gaat. Daarom werken wij met vaste bedragen per maand, die we vooraf duidelijk en transparant met jou communiceren. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Heb je bijvoorbeeld een eenmanszaak of ben je zzp’er? Dan verzorgen wij jouw complete boekhouding al vanaf EUR 109,00 per maand. We houden je bedrijfsadministratie bij, doen ieder kwartaal aangifte voor de omzetbelasting (btw) en verzorgen de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting.

Heb je een vof of een bv? Ook dan besteed je al vanaf EUR 196,00 per maand je volledige bedrijfsadministratie uit, inclusief aangifte vennootschapsbelasting (vpb) en jaarrekening. Daarnaast kunnen wij je helpen met het bijhouden van je loonadministratie en je debiteurenbeheer, zodat je helemaal nergens meer omkijken naar hebt. Meer weten? Bekijk hier al onze tarieven.

Jouw boekhouder Maastricht altijd in de buurt

Als ondernemer komt er veel op je af. Niet zo gek dus dat je niet altijd antwoord hebt op alle vragen en dat je soms behoefte hebt aan eerlijk en gedegen financieel advies. Omdat je bij Numbr beschikt over je eigen persoonlijke adviseur die de financiële situatie van je bedrijf door en door kent, heb je hierin altijd ondersteuning. Bij je persoonlijke adviseur kun je altijd terecht met al je vragen over je boekhouding en je belastingaangiftes, ook buiten kantoortijden.

Laat je ontzorgen door de boekhouders van Numbr

Interesse in het laten verzorgen van jouw administratie door dé boekhouder Maastricht? Of wil je vandaag nog overstappen naar hét moderne boekhoudkantoor van Zuidoost-Nederland? Vraag dan nu gratis en vrijblijvend een offerte aan. Na het tekenen van de offerte en een uitgebreide kennismaking met je persoonlijke adviseur regelen wij zonder extra kosten de volledige migratie van jouw administratie.

Meer diensten
Wat klanten zeggen

Boekhouder nodig in Maastricht?

Geregeld met Numbr.

Afspraak gepland!

Je afspraak is succesvol ingepland. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging.