Loonadministratie Pensioenaangifte Salarisadministratie goed geregeld in Maastricht.

Besteed jij je kostbare tijd liever aan de groei van je bedrijf dan aan de loonadministratie? En wil je wel volledig inzicht hebben in de salarisverwerking? Maak kennis met Numbr. Wij verzorgen jouw loonadministratie in Maastricht van A tot Z. Jouw vaste persoonlijke adviseur maakt de loonstroken op, doet belasting- en pensioenaangifte en verzorgt de jaaropgave. Via het online portaal hebben jij en je medewerkers altijd en overal inzicht. En heb je vragen of wil je professioneel advies? Dan staan we altijd voor je klaar. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan en we gaan vandaag nog voor je aan de slag

Het voordeel van een perfecte loonadministratie in Maastricht

Of je nu vijf of vijftig mensen in dienst hebt, als ondernemer ben je verantwoordelijk voor al je medewerkers. Dat gaat veel verder dan alleen de salarisadministratie en het verzorgen van de boekhouding. Je moet er immers ook voor zorgen dat iedere medewerker zich goed voelt op de werkvloer, kan presteren en zich kan ontwikkelen. En misschien nog wel het belangrijkste: je dient ervoor te zorgen dat de continuïteit van je organisatie gewaarborgd is, zodat niemand stil komt te zitten.

Tegelijkertijd is de tijd die je hebt beperkt. Daarom is het logisch dat jij je het liefst focust op de dingen waarmee je de meeste waarde toevoegt. Uren aan een stuk bezig zijn met verloningen en administratie hoort daar meestal niet bij. Door je loonadministratie uit te besteden aan de ervaren boekhouders van Numbr houd je je handen vrij om te doen waar jij het beste in bent. Omdat onze deskundige specialisten volledig op de hoogte zijn van alle nieuwe wet- en regelgeving, ben je gegarandeerd van een perfecte en up-to-date verloning. En omdat je 24/7 inzicht hebt en altijd bij ons terecht kunt, verlies je nooit de controle.

Verloning uitbesteden tegen heldere, transparante prijzen

Wij werken met heldere en eerlijke prijzen die we vooraf duidelijk met jouw afspreken. Zo weet je waar je aan toe bent en komt je nooit voor verrassingen te staan. Bij Numbr besteed je jouw verloningen al uit vanaf EUR 16,50 per loonstrook. Voor dat geld verzorgen wij het opmaken van loonstroken, de loonaangiften, de pensioenaangiften, de collectieve cao-wijzigingen en krijg je gratis toegang tot ons online portaal.

Daarnaast kunnen wij je ook helpen bij zaken als onboarding, offboarding en het rechtsgeldig ondertekenen van contracten en andere documenten. En uiteraard kunnen onze boekhouders in Maastricht je ook ondersteunen bij het perfect bijhouden van je administratie, het doen van belastingaangiftes en debiteurenbeheer. Meer weten? Bekijk hier al onze tarieven.

“Onze deskundige specialisten zijn volledig op de hoogte zijn van alle nieuwe wet- en regelgeving, ben je gegarandeerd van een perfecte verloning”

Altijd en overal inzicht in jouw salarisadministratie

Numbr is een modern boekhoudkantoor. Wij begrijpen dat je zo min mogelijk tijd wilt besteden aan je werknemersadministratie. Aan de andere kant weten we dat jij en je medewerkers ook altijd willen kunnen zien hoe de zaken ervoor staan. Daarom werken wij met een speciaal online portaal en een mobiele app. Als ondernemer en als medewerker kun je hierin altijd en overal loonstroken, contracten, verzuimgegevens, verlofdagen en andere belangrijke informatie bekijken. Zo hebben jullie altijd inzicht in wat ertoe doet.

Gedegen advies, ook bij moeilijke keuzes

Bij jouw persoonlijke adviseur kun je altijd en overal terecht met al je vragen, zonder extra kosten. Soms kan het ook nodig zijn om je uitgebreid te laten adviseren op een specifiek onderwerp. Loopt het bijvoorbeeld even niet zo lekker en moet je van iemand afscheid nemen? Heb je te maken met langdurig verzuim? Of gaat het juist voor de wind en wil je weten hoe je optimaal en verantwoord kunt uitbreiden? Dan kun je bij Numbr ook terecht voor gedegen consultancy door een ervaren specialist.

Laat je ontzorgen door de boekhouders van Numbr in Maastricht

Wil je meer weten over het uitbesteden van je loonadministratie in Maastricht en omgeving? Of wil je vandaag nog ontzorgd worden bij verloningen, belastingaangiftes, pensioenaangiftes en alles wat met de salarisadministratie te maken heeft? Neem dan contact op of vraag direct gratis een vrijblijvende offerte op maat aan. Als je wilt kunnen wij direct jouw loonadministratie overnemen en morgen al voor je aan de slag gaan!

Meer diensten
Wat klanten zeggen

Boekhouder nodig in Maastricht?

Geregeld met Numbr.

Afspraak gepland!

Je afspraak is succesvol ingepland. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging.